Kantoor Het Saeckenhuys te Blokker

Stefan HoorenmanStefan Hoorenman geboren op 8 september 1976 en eigenaar van het Saeckenhuys administratiekantoor. Mijn opleidingen zijn: Mavo, MEAO bedrijfsadministratie met specialisatie fiscaal, theorieopleiding Accountant in de richting accountant administratieconsulent. Ik verzorg voor u: het samenstellen van de jaarrekening, de juridische en fiscale advisering. Tevens ben ik de back-up van Remco als het gaat om de Loonadministratie. Naast de bovengenoemde werkzaamheden onderhoud ik het contact met de belastingdienst in het kader van horizontaal toezicht. 

Remco SchriekenRemco Schrieken geboren op 20 oktober 1978. Ik ben medewerker loon- en financiële administratie en adviserend medewerker op het administratiekantoor. Mijn opleidingen zijn: VMBO administratief, MBO bedrijfsadministratie, MBO loonadministratie, op dit moment volg ik de opleiding vakdiploma loonadministratie eind juni verwacht ik het te behalen. Twee van de drie onderdelen zijn al binnen. Alleen arbeidsrecht nog. Ik verzorg voor u: het samenstellen van de jaarrekening, de arbeid juridische en fiscale advisering. Naast de bovengenoemde werkzaamheden onderhoud ik contact met de belastingdienst in het kader van horizontaal toezicht. 

Willem HoorenmanWillem Hoorenman geboren op 8 september 1949. Ik ben de vader van Stefan en boekhoudkundig en adviserend medewerker op het administratiekantoor. Mijn opleidingen zijn: Mulo, MBO bedrijfsadministratie, theorieopleiding Accountant in de richting accountant binnendienst defensie, post hbo operationeel auditing. Daarnaast heb ik diverse opleidingen in organisatiecontrole van Arbo en Milieuwetgeving. Ik verzorg voor u: het boeken van uw administratie en het samenstellen van het jaarrekeningdossier. 

Dirk van ZoonenDirk van Zoonen geboren op 9 november 1991. Ik ben boekhoudkundig medewerker en jongste medewerker van het kantoor. In de toekomst zal ik adviserend medewerker op het administratiekantoor worden. Mijn opleidingen zijn: VMBO theoretische leerweg (MAVO), MEAO bedrijfsadministratie met specialisatie bedrijfseconomie. Op dit moment ben ik bezig met een specialisatieopleiding loonadministratie. Ik verzorg voor u: het uitzoeken en boeken van uw administratie.


accountview-klein        snelstart        ecabo-klein       exact online gecertificeerd