Kantoor Het Saeckenhuys te Blokker

Voor bedrijven die zelf voldoende kennis in huis hebben om te boeken, maar niet zelf een administratiepakket willen aanschaffen, geeft Het Saeckenhuys administratiekantoor in combinatie met het opstellen van de jaarrekening gelegenheid tot internetboekhouden.

U werkt bij ons op een server in uw eigen administratie. Zo kunt u zelf uw administratie bijhouden terwijl wij de belastingaangiften doen. Een externe back-up is gewaarborgd. U heeft dus geen zorgen meer over dataverlies.

Tevens zijn wij gecertificeerd en vermeld op de site van snelstart. Dit is een boekhoudprogramma wat u zelf aanschaft. U kunt hierop zelf uw boekhouding voeren tegen relatief lage kosten. Zie www.snelstart.nl. De software voorziet in een gemakkelijke uitwisseling van de administratie met de boekhouder. Dit kan via de mail of door een gegevensdrager (diskette of usb-stick). 

Uiteraard ontvangt u ondersteuning bij het opzetten van de administratie en een korte uitleg bij het gebruik van het boekhoudpakket. Ook verregaande ondersteuning bij de implementatie van nieuw pakketten kunnen door ons ondersteund worden.

Laatste nieuws

Hof Den Bosch geeft richtlijnen voor proceskostenvergoedingen (25-11-2021)
Hof Den Bosch heeft in een bijlage bij een uitspraak richtlijnen gegeven voor beslissingen over de vergoeding van lees verder

Uitleg correctiebeleid Belastingdienst (25-11-2021)
De Belastingdienst hanteert een correctiebeleid. Op grond van dat beleid wordt geen navorderingsaanslag inkomstenbelasting lees verder

accountview-klein        snelstart        ecabo-klein       exact online gecertificeerd